Previous slide
Next slide

Rólunk mondták

Bútorok szobák szerint

Nappali

Elemes bútorok I Szekrénysorok I Szekrények I Komódok I Polcok I TV Állványok I Dohányzók

Tovább

Konyha

Fix konyhasorok I Elemes konyhabútorok

Tovább

Hálószoba

Elemes bútorok I Ágykeretek I Ágyrácsok I Éjjelik I Matracok I Gardróbok I Fésülködők

Tovább

Előszoba

Komplett előszobák I Tükrök I Fogasok I Cipősszekrények

Tovább

Gyerekszoba

Elemes ifjusági bútorok

Tovább

Étkező

Asztalok I Székek

Tovább

Iroda

Elemes irodabútorok I Számítógépasztalok I Forgószékek

Tovább

Bútorok típus szerint

Szekrények

Tovább

Komódok

Tovább

Gardróbok

Tovább

Szekrénysorok

Tovább

Dohányzók

Tovább

TV Állványok

Tovább

Polcok

Tovább

Cipősszekrények

Tovább

Fogasok

Tovább

Tükrök

Tovább

Étkezőasztalok

Tovább

Székek

Tovább

Ágykeretek

Tovább

Ágyrácsok

Tovább

Éjjeliszekrények

Tovább

Matracok

Tovább

Forgószékek

Tovább

Íróasztalok

Tovább

Kárpitos bútorok

Tovább

Egy lakásnak gyakorlatilag minden helyiségébe kell bútor, egyik sem maradhat berendezés nélkül, ettől lesz komfortos, otthonos és praktikus. Egyetlen olyan hely van, amit talán nem mindenhol vesznek olyan komolyan, ahogyan kellene, ez pedig nem más, mint az előszoba. Márpedig az előszoba ugyanolyan értékű helyisége a lakásnak vagy egy háznak, mint a nappali vagy az étkező, annak ellenére, hogy nem töltünk ott konkrét tevékenységhez kötött időt. Az előszobából indulunk útnak reggel, és ide érkezünk meg, éppen ezért nem lehet üres és kihasználatlan, szükség van előszoba bútorokra is, amikkel berendezhetjük.

Az egyedi bútor készítés lehetőséget kínál mindenkinek arra, hogy az előszobáját, az előterét pontosan úgy rendezze be, ahogyan azt elképzelte. Az egyedi bútor készítés már csak azért is a legkézenfekvőbb megoldás egy előszoba berendezése esetében, mert ez az a része az ingatlannak, ami sokszor kisebb a kelleténél. Háttérbe szorul a többi helyiséggel szemben, de ettől még van funkciója. A kabátok, cipők, esernyők, kalapok és táskák mind itt kapnak helyet. Egy árva fogas bizony nem tudja maradéktalanul ellátni ezt a feladatot. Az áruházakban kapható előszoba bútorok talán képesek megfelelni az elvárásoknak, de az is lehet, hogy nem illenek tökéletesen a térbe

Az egyedi bútor készítés megrendelésével elejét lehet venni az összes, időpocsékoló kellemetlenségnek. A keresgélés, a rendezgetés, a kompromisszumok nincsenek ínyére? Keressen fel minket bizalommal, és rendelje meg szolgáltatásaink közül az egyedi bútor készítést, hogy az előszobája is tökéletesen berendezett, a funkcióját maximálisan betöltő hely legyen az otthonában!

A honlapunkon megnézheti eddigi munkáinkat, készen kapható bútorainkat, ezekből akár inspirálódhat is vagy megkereshet minket a saját, egyedi elképzeléseivel. Profi látványtervek segítségével már az egyedi bútor készítés folyamatának elején teljes valójában megnézheti, milyen lesz az új előszoba. Az egyedi bútor készítés részleteiért lépjen kapcsolatba velünk közzétett elérhetőségeink egyikén!