Matrac akciók
Most az összes matracunkat hatalmas, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!
Érdekel
25% akció matracokra üzleteinkben
A következő matracok minden méretben 25% kedvezménnyel rendelhetőek üzleteinkben:

Moonwalk, Admiral MEMORY, Orient

További információért érdeklődjön üzleteinkben!
Previous slide
Next slide

Rólunk mondták

Bútorok szobák szerint

Nappali

Elemes bútorok I Szekrénysorok I Szekrények I Komódok I Polcok I TV Állványok I Dohányzók

Tovább

Konyha

Fix konyhasorok I Elemes konyhabútorok

Tovább

Hálószoba

Elemes bútorok I Ágykeretek I Ágyrácsok I Éjjelik I Matracok I Gardróbok I Fésülködők

Tovább

Előszoba

Komplett előszobák I Tükrök I Fogasok I Cipősszekrények

Tovább

Gyerekszoba

Elemes ifjusági bútorok

Tovább

Étkező

Asztalok I Székek

Tovább

Iroda

Elemes irodabútorok I Számítógépasztalok I Forgószékek

Tovább

Bútorok típus szerint

Szekrények

Tovább

Komódok

Tovább

Gardróbok

Tovább

Szekrénysorok

Tovább

Dohányzók

Tovább

TV Állványok

Tovább

Polcok

Tovább

Cipősszekrények

Tovább

Fogasok

Tovább

Tükrök

Tovább

Étkezőasztalok

Tovább

Székek

Tovább

Ágykeretek

Tovább

Ágyrácsok

Tovább

Éjjeliszekrények

Tovább

Matracok

Tovább

Forgószékek

Tovább

Íróasztalok

Tovább

Kárpitos bútorok

Tovább

Nem csak a tökéletes ház lehet álmaink otthona, előfordulhat, hogy egy-egy helyiség kedvezőtlen kialakítását kompenzálja a jövendőbeli otthonunk többi része. Ám az ebből adódó problémákat valahogyan ki kell küszöbölnünk, hogy olyan lehessen a berendezésünk, amilyenről mindig is álmodtunk. Kézenfekvő megoldás erre az egyedi bútorgyártás!

Az egyedi bútorgyártás egy egyszeri és hosszútávú, megtérülő befektetés. A leggyakoribb ok, ami miatt emellett dönt valaki általában a helyiség mérete. Ez lehet túl nagy, így a bútorok mellett sok kihasználatlan hely marad, ami épp csak akkora, hogy bosszantó legyen, de ne férjen be oda semmilyen másik lakáskiegészítő, akár egy állólámpa se. Amikor pedig túl kevésnek bizonyul a hely a hagyományos méretekre gyártott bútoroknak, az egyedi bútorgyártás szinte az egyetlen kompromisszumok nélkül járható út. Vannak átlagosnak számító tárolókapacitások, amik nem mindenkinek felelnek meg, vagy túl kicsik vagy túl nagyok, az egyedi bútorgyártásban viszont ezt is a megrendelő szabhatja meg, így mindig ideális lesz. Ha egy konyhát veszünk alapul, akkor óhatatlanul számolnunk kell a nagy konyhai gépekkel is, amiknek szintén helyet kell találnunk, a konyhabútorba való beépítésük sokszor nem egyszerű feladat, mert az újabb gépek eltérhetnek a szabványméretektől. Egyedi bútorgyártással viszont ez sem okoz többé problémát, rengeteg helyet lehet vele megspórolni a konyhában. Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak a praktikum, de az esztétika is fontos szerepet tölt be, hogy a leendő bútordarab tökéletesen a vásárló ízlését tükrözze. Az egyedi bútorok választható színben, stílusban és anyagban készülnek, így nem kell olyat vásárolnia, amiben bármilyen kivetnivalót talál!

Ha Önnek sem felelnek meg az előre gyártott bútorok, ne kössön kompromisszumokat, keressen minket! Cégünk egyedi bútorgyártással elkészíti Önnek a minden szempontból tökéletes bútorokat! Kérdései vannak a vásárlás előtt? Vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!