Matrac akciók
Most az összes matracunkat hatalmas, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!
Érdekel
25% akció matracokra üzleteinkben
A következő matracok minden méretben 25% kedvezménnyel rendelhetőek üzleteinkben:

Moonwalk, Admiral MEMORY, Orient

További információért érdeklődjön üzleteinkben!
Previous slide
Next slide

Rólunk mondták

Bútorok szobák szerint

Nappali

Elemes bútorok I Szekrénysorok I Szekrények I Komódok I Polcok I TV Állványok I Dohányzók

Tovább

Konyha

Fix konyhasorok I Elemes konyhabútorok

Tovább

Hálószoba

Elemes bútorok I Ágykeretek I Ágyrácsok I Éjjelik I Matracok I Gardróbok I Fésülködők

Tovább

Előszoba

Komplett előszobák I Tükrök I Fogasok I Cipősszekrények

Tovább

Gyerekszoba

Elemes ifjusági bútorok

Tovább

Étkező

Asztalok I Székek

Tovább

Iroda

Elemes irodabútorok I Számítógépasztalok I Forgószékek

Tovább

Bútorok típus szerint

Szekrények

Tovább

Komódok

Tovább

Gardróbok

Tovább

Szekrénysorok

Tovább

Dohányzók

Tovább

TV Állványok

Tovább

Polcok

Tovább

Cipősszekrények

Tovább

Fogasok

Tovább

Tükrök

Tovább

Étkezőasztalok

Tovább

Székek

Tovább

Ágykeretek

Tovább

Ágyrácsok

Tovább

Éjjeliszekrények

Tovább

Matracok

Tovább

Forgószékek

Tovább

Íróasztalok

Tovább

Kárpitos bútorok

Tovább

Felújítja az otthonát, és olyan konyhára vágyik, ami tökéletesen megfelel az igényeinek? Régóta keresi már azokat a berendezési elemeket, amelyek tökéletesen illenek a helyiség adottságaihoz? Az egyedi konyhabútor készítése a megoldás, hiszen így olyan lehet a konyhája, amiben hosszú éveken át jól érezheti magát, és kényelmesen süthet-főzhet!

Ahány ember, annyiféle igény merül fel a konyha kialakításával kapcsolatban, abban viszont szinte mindenki egyetért, hogy az igényeinek megfelelő, egyedi konyhabútor nélkülözhetetlen a helyiségből. Az egyenkonyhák ideje már rég lejárt, ráadásul csak a panelházak esetében beszélhetünk egyforma, vagy legalábbis hasonló méretekről és elrendezésről. A modern igényeket ráadásul csak a legritkább esetekben elégítik ki a sorozatgyártott konyhák, arról nem is beszélve, hogy ezek minősége sem feltétlenül üti meg azt a mércét, ami egy ilyen bútortól elvárható lenne. A méretbeli és minőségi kifogások sora hosszú, épp ezért nem érdemes kompromisszumokat kötni, mert a végeredménnyel aztán hosszú évekig kell majd együtt élni, és ez a viszony nem lesz felhőtlen. Az egyedi konyhabútorok viszont személyre és helyiségre szabottak, kompromisszumokra sincs szükség, ha egyedileg terveztetünk, tehát érdemes mellettük dönteni.

Ha szeretné megvalósítani álmai konyháját, válasszon bennünket! Egyedi konyhabútorainkkal olyan konyhája lehet, amiben örömét leli majd. Minden egyes konyhabútort a megrendelőink elképzelései alapján tervezünk meg, majd színvonalas anyagokból és korszerű technológia alkalmazásával készítjük el az igényeiknek megfelelő berendezési elemeket. Minden apró részletre odafigyelünk az élzárás minőségétől a beépített világításig, mi több, a beépíthető konyhagépekkel kapcsolatban is segítséget nyújtunk, és még a munkalapokkal kapcsolatban sem ismerünk lehetetlent.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné, hogy a konyhájába az általunk készített, egyedi konyhabútor kerüljön, kérjen ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot a honlapunkon található űrlap kitöltésével, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!