Previous slide
Next slide

Rólunk mondták

Bútorok szobák szerint

Nappali

Elemes bútorok I Szekrénysorok I Szekrények I Komódok I Polcok I TV Állványok I Dohányzók

Tovább

Konyha

Fix konyhasorok I Elemes konyhabútorok

Tovább

Hálószoba

Elemes bútorok I Ágykeretek I Ágyrácsok I Éjjelik I Matracok I Gardróbok I Fésülködők

Tovább

Előszoba

Komplett előszobák I Tükrök I Fogasok I Cipősszekrények

Tovább

Gyerekszoba

Elemes ifjusági bútorok

Tovább

Étkező

Asztalok I Székek

Tovább

Iroda

Elemes irodabútorok I Számítógépasztalok I Forgószékek

Tovább

Bútorok típus szerint

Szekrények

Tovább

Komódok

Tovább

Gardróbok

Tovább

Szekrénysorok

Tovább

Dohányzók

Tovább

TV Állványok

Tovább

Polcok

Tovább

Cipősszekrények

Tovább

Fogasok

Tovább

Tükrök

Tovább

Étkezőasztalok

Tovább

Székek

Tovább

Ágykeretek

Tovább

Ágyrácsok

Tovább

Éjjeliszekrények

Tovább

Matracok

Tovább

Forgószékek

Tovább

Íróasztalok

Tovább

Kárpitos bútorok

Tovább

Sokszor van úgy, hogy egy előre berendezett szoba a boltokban jól mutat, tetszik a bútorcsalád minden darabja, de mi egy kicsit mégis másképpen csinálnánk a lakberendezést, azt a polcot máshová tennénk, a vitrines tároló inkább baloldalon mutatna jobban a jobboldal helyett, vagy egyszerűen csak otthon nem áll rendelkezésre elég szabad terünk, esetleg alkalmazkodnunk kell a már előre beépített szekrényeinkhez. A hagyományos bútorok összeszereltsége nem ad lehetőséget az igényeinknek megfelelő változtatások alkalmazására, az egyedi darabok ára pedig bőven meghaladhatja a költségvetésünket, így ilyenkor a legjobb, ha elemes bútorokat választunk!

Hálószobába, gyermekszobába és nappaliba is tökéletesen illő darabokra lelhetünk az elemes bútorok között, így bármelyik szobában kedvünkre variálhatjuk a falipolcokat, vitrineket, televízióállványokat és komódokat. A televízióállvány különösen sarkalatos pont, mert habár manapság elterjedtek a falra szerelhető tévétartó konzolok, mégsem meri őket mindenki igénybe venni, mert ha nem megfelelően helyezzük fel őket, veszélyes baleseteknek lehetünk kitéve, arról nem is beszélve, hogyha bekövetkezik a baj, a falban is komoly károkat okozunk, aminknek kijavítása további költséget jelent, így a legtöbben még mindig hagyományos tévéállványt használják. Az elemes bútorok részeként ezeket is könnyen mozgathatjuk akár egy másik szobába, akár a jelenlegin belül bárhová. A vitrinek és polcok esetén sem kell lemondanunk a modern dizájnról, sőt akár LED-es világítást is beépíthetünk; ebben sem akadályoznak bennünket az elemes bútorok.

Ha Ön is az elemes bútorok mellett döntött, válasszon termékeink közül! Akár a mindig divatos, hagyományosan hangulatos, természetközeli élményt nyújtó, számtalan színben kapható faanyagot kedveli, akár a letisztultabb, magasfényű fehéret, kínálatunkban talál Önnek megfelelőt! Ha bármilyen kérdése merül fel az elemes bútorok, vagy a szállítás kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!