Hogyan válasszunk gardróbszekrényt?

Ha már nincs hely az otthonunkban, és mindent elborítanak a ruhák, akkor vagy a holmik egy részétől búcsúzunk el, vagy be kell szereznünk egy gardróbszekrényt! Valószínűleg az utóbbi a jobb döntés, hiszen így rendezetten tárolhatjuk a dolgainkat. Lássuk, milyen legyen!

Az első lépés a hely kiválasztása, ugyanis ettől függ, hogy mekkora és milyen kialakítású lehet az új gardróbszekrény. Érdemes a padlótól a plafonig érnie, hogy minden helyet kihasználhassunk, illetve ha szűkös a hely, akkor érdemes tolóajtós gardróbot választani. Miután megtaláltuk a tökéletes helyet, mérjük fel a család igényeit, valamint nézzük meg, mennyi holmink van, és azok mekkora helyen férnek el. Fontos, hogy legyen akasztós, illetve polcos része is, hiszen a ruhákat más-más módon kell tárolnunk, illetve az ajtaján egy nagyméretű tükör. A tökéletes gardróbszekrény tehát átlátható, bőven elegendő méretű, könnyen hozzáférhető és jól pakolható. Ha még stílusos is, az csak a hab a tortán!

Ha praktikus, stílusos, minőségi és megfizethető gardróbszekrényt szeretne vásárolni, válogasson kínálatunkból! Kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!