Akár

0 Ft

felvehető állami támogatás!

Akár

0 Ft

felvehető állami támogatás!

Akár 3 millió forintot is felvehetnek az államtól otthonfelújítási támogatás formájában mindazok, akik saját tulajdonú ingatlanukban 25 év alatti gyermeket nevelnek, és felújítják a lakásukat.

A támogatást a vásárlóink üzleteinkben vásárolt beépíthető (gardrób, konyhabútor) egyedileg gyártott bútorainkra is felvehetik!
A támogatás igénylésével és folyamatával kapcsolatban örömmel adunk vásárlóinknak felvilágosítást és segítséget!

Kik igényelhetik a támogatást?

Hogyan lehet igényelni a támogatást?

Az igénylést lehetőség van intézni elektronikusan interneten keresztül, illetve postai úton vagy bármelyik kormányablakban személyesen is.

A benyújtáshoz szükség lesz a kivitelezőkkel való szerződéshez biztosított sablonszerződésre, és az anyagköltséget és munkadíjat tartalmozó számlákra.
A támogatás összege maximum 3 millió forint, a számlákkal igazolt felújítási költségek legfeljebb 50%-a (vagyis 6 milliós összeköltség esetében maximalizálható), és fele-fele arányban anyagköltségre, illetve munkadíjra vehető igénybe

Nem a benyújtott számlák összegére, hanem a támogatásra vonatkozik az 50-50%-os szabály, vagyis mindkét költségtípusnak el kell érnie akkora összeget, hogy belőle a teljes megcélzott támogatási összeg 50%-a kijöjjön. Ez jellemzően azt jelenti, hogy a teljes számlaösszeg 25%-át mind az anyagköltségnek, mind a munkadíjnak el kell érnie ahhoz, hogy a teljes számlaösszeg felét támogatásként elnyerje az igénylő

Vegye igénybe nálunk gyártatott bútorra!

Vásárlóink számos sikeres benyújtott pályázata után rengeteg tapasztalattal rendelkezünk az igénylés menetével, elvárásáival, szabályaival kapcsolatban.
Egyedi konyhabútora vagy egyéb beépíthető bútora tervezése folyamán részletes felvilágosítást és segítséget nyújtunk amennyiben igénybe szeretné venni az állami támogatást.

Annak köszönhetően, hogy nem csak a gyártást de a beépíést is elvégezzük kérés esetén(munkatársaink, vagy beépítő partnerünk) egyszerűen, egy helyről megkapja a szükséges, állam által kért formában a számlát mind a készített bútorról, mind a munkadíjról.

Egyedi bútora tervezése során segítünk a megálmodott tervét realizálni, a stílus, elemek és színek kiválasztásában.
Teljesen az igényei szerint tervezzük meg a bútorát, amelyek akár valós időben láthat és módosíthat a 3D látványtervnek köszönhetően.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keresse a Bátonyterenyei konyhastúdiónkat, ahol mégtöbb információval állunk szolgálatára és megbeszélhetünk egy időpontot!