0 - Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Megérkeztek az új bútorok az Ateir közvetítésével!

A bútorok a lakberendezés első számú kellékei, amiket egy otthon minden helyiségében sorra kell venni. Nappali, hálószoba, étkező és konyha, mindenhová illik a megfelelő bútorelem. Már csak ki kell választani azt az ágyat, szekrényt, polcot, asztalt, ami az igényeknek megfelel, árban ideális és tetszik a tulajdonosnak is.

Cégünk teljesen új termékeket vezetett be a közelmúltban, az Ateir beszállítótól érkező bútorok ennek köszönhetően már elérhetőek a megvásárolható termékek között. Az Ateir többnyire lengyel bútorcsaládokkal foglalkozik, ami megfizethető árai mellett magas minőséget is kínál a vásárlóknak. Ez a kombináció nem gyakori, általában vagy túl drága valami, vagy olcsó, de az alacsony árhoz nem társul megfelelő színvonal, ami pedig egy bútor esetében legalább olyan fontos, mint a jó ár.

Az Ateir elsősorban elemes bútorokban erős cég, de a termékpaletta sokszínűségének köszönhetően foglalkoznak kárpitos bútorokkal, illetve komplett hálószobákkal is. Többféle kollekciót is közvetítenek a vásárlóknak, az a céljuk, hogy mindenki megtalálja az otthonába illő és az igényeihez kapcsolódó termékeket, legyen szó éjjeli szekrényről vagy konyhabútorról.

Az Ateir hatalmas raktárkészlettel rendelkezik, ennek eredményeképpen a termékek nagy része sokkal rövidebb szállítási idővel célba ér vásárlóinkhoz. A megszokott 4-6 hét helyett tehát számos bútor már 1-3 héten belül is megérkezik a szállítási címre.

Keressen fel minket bizalommal, ismerkedjen meg a legújabb beszállítóink egyikével és az Ateir által biztosított nagy választékkal! Az Ateir jó döntés azok számára, akik fontosnak tartják a nagy választékot, de a jó árak és a stílus is ugyanolyan fontos, ha lakberendezésről szó. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne részletesebben megismerkedni az új bútorokkal, és kérjen bátran bővebb tájékoztatást a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel osztanak meg Önnek minden információt a termékekről!