Matrac akciók
Most az összes matracunkat hatalmas, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!
Érdekel
25% akció matracokra üzleteinkben
A következő matracok minden méretben 25% kedvezménnyel rendelhetőek üzleteinkben:

Moonwalk, Admiral MEMORY, Orient

További információért érdeklődjön üzleteinkben!
Previous slide
Next slide

Rólunk mondták

Bútorok szobák szerint

Nappali

Elemes bútorok I Szekrénysorok I Szekrények I Komódok I Polcok I TV Állványok I Dohányzók

Tovább

Konyha

Fix konyhasorok I Elemes konyhabútorok

Tovább

Hálószoba

Elemes bútorok I Ágykeretek I Ágyrácsok I Éjjelik I Matracok I Gardróbok I Fésülködők

Tovább

Előszoba

Komplett előszobák I Tükrök I Fogasok I Cipősszekrények

Tovább

Gyerekszoba

Elemes ifjusági bútorok

Tovább

Étkező

Asztalok I Székek

Tovább

Iroda

Elemes irodabútorok I Számítógépasztalok I Forgószékek

Tovább

Bútorok típus szerint

Szekrények

Tovább

Komódok

Tovább

Gardróbok

Tovább

Szekrénysorok

Tovább

Dohányzók

Tovább

TV Állványok

Tovább

Polcok

Tovább

Cipősszekrények

Tovább

Fogasok

Tovább

Tükrök

Tovább

Étkezőasztalok

Tovább

Székek

Tovább

Ágykeretek

Tovább

Ágyrácsok

Tovább

Éjjeliszekrények

Tovább

Matracok

Tovább

Forgószékek

Tovább

Íróasztalok

Tovább

Kárpitos bútorok

Tovább

A bútorok a lakberendezés első számú kellékei, amiket egy otthon minden helyiségében sorra kell venni. Nappali, hálószoba, étkező és konyha, mindenhová illik a megfelelő bútorelem. Már csak ki kell választani azt az ágyat, szekrényt, polcot, asztalt, ami az igényeknek megfelel, árban ideális és tetszik a tulajdonosnak is.

Cégünk teljesen új termékeket vezetett be a közelmúltban, az Ateir beszállítótól érkező bútorok ennek köszönhetően már elérhetőek a megvásárolható termékek között. Az Ateir többnyire lengyel bútorcsaládokkal foglalkozik, ami megfizethető árai mellett magas minőséget is kínál a vásárlóknak. Ez a kombináció nem gyakori, általában vagy túl drága valami, vagy olcsó, de az alacsony árhoz nem társul megfelelő színvonal, ami pedig egy bútor esetében legalább olyan fontos, mint a jó ár.

Az Ateir elsősorban elemes bútorokban erős cég, de a termékpaletta sokszínűségének köszönhetően foglalkoznak kárpitos bútorokkal, illetve komplett hálószobákkal is. Többféle kollekciót is közvetítenek a vásárlóknak, az a céljuk, hogy mindenki megtalálja az otthonába illő és az igényeihez kapcsolódó termékeket, legyen szó éjjeli szekrényről vagy konyhabútorról.

Az Ateir hatalmas raktárkészlettel rendelkezik, ennek eredményeképpen a termékek nagy része sokkal rövidebb szállítási idővel célba ér vásárlóinkhoz. A megszokott 4-6 hét helyett tehát számos bútor már 1-3 héten belül is megérkezik a szállítási címre.

Keressen fel minket bizalommal, ismerkedjen meg a legújabb beszállítóink egyikével és az Ateir által biztosított nagy választékkal! Az Ateir jó döntés azok számára, akik fontosnak tartják a nagy választékot, de a jó árak és a stílus is ugyanolyan fontos, ha lakberendezésről szó. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne részletesebben megismerkedni az új bútorokkal, és kérjen bátran bővebb tájékoztatást a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel osztanak meg Önnek minden információt a termékekről!