Miért érdemes a lapraszerelt bútorokat választani?

Régen nem igazán volt választási lehetőség a bútorvásárlást illetően, egyben, összeszerelve lehetett megvásárolni és hazavinni azokat. Azonban ez sok gonddal járt, elég, ha csak arra gondolunk, hogy egy nagy szekrényt is fel kellett vinni a szűk lépcsőfordulókon, majd valahogy becélozni az ajtón anélkül, hogy a fal vagy a szekrény megsérülne. Napjainkban szerencsére más a helyzet, választhatunk lapraszerelt bútorokat is, sőt, a legtöbb esetben inkább csak ilyet találunk a boltokban.

A lapraszerelt bútorok óriási előnye, hogy könnyebben szállíthatóak. Már nincs szükség egy nagy teherautóra ahhoz, hogy hazavigyük a legújabb szekrényünket, hiszen alkatrészeire bontva a legtöbbször egy személyautóval is mozgatható. A lapraszerelt bútor befér a liftbe, de annak hiánya esetén is könnyen felvihető még szűk lépcsőkön is. Nem okozhat gondot a kis ajtónyílás sem, és minimális odafigyelés szükséges ahhoz, hogy ne verődjön hozzá a falhoz vagy az ajtófélfához.

A lapraszerelt bútoroktól sokan azért tartanak, mert otthon kell őket összeszerelni. Azonban, ha tőlünk rendel, emiatt sem kell aggódnia, hiszen minden termékünket részletes, jól érthető szerelési útmutatóval látjuk el.  Önnek csak néhány egyszerű szerszámra lesz szüksége ahhoz, hogy új bútorát máris használatba vehesse.

A lapraszerelt bútoroknak természetesen nem csak megvásárláskor van előnye. Költözés során ugyanolyan hasznos, hogy sokkal kisebb helyet foglalnak, hiszen így kevesebb fordulóval kerülhet át minden az új otthonba. További előnyüket épp akkor használhatjuk ki, amikor nem használjuk őket: ha ideiglenesen levinnénk a pincébe vagy a padláson kellene elhelyeznünk, a lapraszerelt bútorok sokkal kisebb helyet foglalnak, mint fixen összerakott társaik.

Új berendezéseket vásárolna otthonába? Keressen fel minket bizalommal, és válassza a lapraszerelt bútorokat! Termékeinkkel vagy a rendeléssel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!