Rendelésre

Megosztás:

Montana ülőgarnitúra

Ár: Szövegkategóriától függ, érdeklődjön e-mailben, vagy személyesen.

Szállítással kapcsolatos információk

A webáruházban árult termékek súlya és terjedelme miatt MPL (postai) kiszállításra nem alkalmasak, a kiszállítást külön nagy súlyú és terjedelmű termékek szállítására szakosodott partner végzi.

Szállítási intervallum

  • Kérjük vedd figyelembe, hogy a kínált bútoraink legnagyobb része Lengyelországból érkezik, így a várható szállítási idő többnyire 3-6 hét.
  • Magyar gyártású bútorok esetén a szállítási idő általában 1-2 hét.
  • Amint a rendelt termékek beérkeznek hozzánk azonnal keresni fogunk, hogy megbeszéljük a szállítást.
  • Szintén felhívjuk figyelmed, hogy a szállítás háztól-házig értendő. Ez azt jelenti, hogy a futár az ajtódig köteles a terméket szállítani, onnantól a
    továbbiakat a te felelősséged megoldani. Futártól függ, hogy ki mennyiben rugalmas ebben. Futárszolgálat intézi a szállításainkat, így erre nincs ráhatásunk.

Szállítási díjak

Utánvét plusz díja: A végösszeg 1%-a (minimum 1000 Ft).

A szállítmányozási partnerünk sajnos üzemanyag felárat vezetett be, melynek mértéke gyakran változik. Ez a szállítási díjba automatikusan hozzáadódik a kosárban.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Kérdésedre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Edit Content

Tulajdonságok

További információk

Csomagolás

Leírás

Elemes rendszerű ülőgarnitúra

Ez a modern, nagy ülésmélységű, szögletes vonalvezetésű, magas háttámlával megálmodott garnitúra kedvelt bútordarab lesz azok számára, akik igényes, tágas környezetben érzik igazán jól magukat. Nagy hangsúlyt fektetünk az ízléses dísztűzésre, mely emeli a modell esztétikai hatását. Nem feledkeztünk meg az ülések kényelmességéről sem, ezért, mint minden modellünket, ezt is elláttuk dupla rugózattal. Míg a 3-as kanapét nyitható kivitelben is készíthetjük, addig a 2-es kanapét billenő vassal is kérhetik. Kedvelt modell a fiatalok körében. A modell nagyságát tekintve ajánljuk a nagy térben való elhelyezését.

AZ ELEMEK ÉS A SZÖVETVÁLASZTÉK MEGTEKINTÉSÉHEZ KÉRJÜK KERESSE FEL ÜZLETEINK EGYIKÉT!

További információk

Csomagolás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Montana ülőgarnitúra” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetnek