Rendelésre

Megosztás:

Palermo sarok

Kategóriák: , Címkék: ,

Ár: Szövegkategóriától függ, érdeklődjön e-mailben, vagy személyesen.

Szállítással kapcsolatos információk

A webáruházban árult termékek súlya és terjedelme miatt MPL (postai) kiszállításra nem alkalmasak, a kiszállítást külön nagy súlyú és terjedelmű termékek szállítására szakosodott partner végzi.

Szállítási intervallum

  • Kérjük vedd figyelembe, hogy a kínált bútoraink legnagyobb része Lengyelországból érkezik, így a várható szállítási idő többnyire 3-6 hét.
  • Magyar gyártású bútorok esetén a szállítási idő általában 1-2 hét.
  • Amint a rendelt termékek beérkeznek hozzánk azonnal keresni fogunk, hogy megbeszéljük a szállítást.
  • Szintén felhívjuk figyelmed, hogy a szállítás háztól-házig értendő. Ez azt jelenti, hogy a futár az ajtódig köteles a terméket szállítani, onnantól a
    továbbiakat a te felelősséged megoldani. Futártól függ, hogy ki mennyiben rugalmas ebben. Futárszolgálat intézi a szállításainkat, így erre nincs ráhatásunk.

Szállítási díjak

Utánvét plusz díja: A végösszeg 1%-a (minimum 1000 Ft).

A szállítmányozási partnerünk sajnos üzemanyag felárat vezetett be, melynek mértéke gyakran változik. Ez a szállítási díjba automatikusan hozzáadódik a kosárban.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Kérdésedre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Edit Content

Tulajdonságok

További információk

Csomagolás

Leírás

A lágy vonalú vonalvezetés a modell minden elemébõl eleganciát sugároz. A tökéletes kidolgozás mellett, az íveket követõ kéttûs dísztûzés az egyediségre törekszik. Mondhatjuk igazán, hogy fontos szerep jut a fabetét, illetve fakeretnek, mintegy megkoronázva kínálja a modellt. Kényelmes ülést biztosít a hullámrugóra ültetett bonellrugó alkalmazása. A modell többféle elemválasztékkal rendelhetõ, mely lehet szóló elemekbõl álló rendelés, és sarok összeállítás. Ez utóbbi nagyobb társaság fogadására is alkalmas. Méreténél fogva tágas helységekbe ajánljuk . Funkcióját tekintve lehet fix, illetve ágyazható kivitel. Ez a modellünk úgy a fiatalok, mint az idõsebb korosztály körében nagy sikerrel van a piacon.

További információk

Csomagolás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Palermo sarok” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetnek