Rendelésre

Megosztás:

Vancuver ülőgarnitúra

Ár: Szövegkategóriától függ, érdeklődjön e-mailben, vagy személyesen.

Szállítással kapcsolatos információk

A webáruházban árult termékek súlya és terjedelme miatt MPL (postai) kiszállításra nem alkalmasak, a kiszállítást külön nagy súlyú és terjedelmű termékek szállítására szakosodott partner végzi.

Szállítási intervallum

  • Kérjük vedd figyelembe, hogy a kínált bútoraink legnagyobb része Lengyelországból érkezik, így a várható szállítási idő többnyire 3-6 hét.
  • Magyar gyártású bútorok esetén a szállítási idő általában 1-2 hét.
  • Amint a rendelt termékek beérkeznek hozzánk azonnal keresni fogunk, hogy megbeszéljük a szállítást.
  • Szintén felhívjuk figyelmed, hogy a szállítás háztól-házig értendő. Ez azt jelenti, hogy a futár az ajtódig köteles a terméket szállítani, onnantól a
    továbbiakat a te felelősséged megoldani. Futártól függ, hogy ki mennyiben rugalmas ebben. Futárszolgálat intézi a szállításainkat, így erre nincs ráhatásunk.

Szállítási díjak

Utánvét plusz díja: A végösszeg 1%-a (minimum 1000 Ft).

A szállítmányozási partnerünk sajnos üzemanyag felárat vezetett be, melynek mértéke gyakran változik. Ez a szállítási díjba automatikusan hozzáadódik a kosárban.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Kérdésedre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Edit Content

Tulajdonságok

További információk

Csomagolás

Leírás

Gondoskodik az ülés, melyben nagy rugalmasságú habszivacs található. Praktikus kiegészítõje a vendégágy funkció, valamint a hozzá rendelhetõ fejtámla. Tervezésénél figyelembe vettük a könnyebb szállíthatóságot, mely érdekében a támla egy része  levehetõ. Eleganciáját fokozza, a különlegesen kiképzett fakeret. Rendelhetõ különféle összeállításban,  3-as kanapéja vendégágyként is funkcionálhat. Nagyobb térben ajánljuk az elhelyezését.

Szélesség Magasság Mélység
3-as 225 90 105
2-es 165 90 105
1-es 107 90 105

További információk

Csomagolás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Vancuver ülőgarnitúra” értékelése elsőként