Matrac akciók
Most az összes matracunkat hatalmas, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!
Érdekel
25% akció matracokra üzleteinkben
A következő matracok minden méretben 25% kedvezménnyel rendelhetőek üzleteinkben:

Moonwalk, Admiral MEMORY, Orient

További információért érdeklődjön üzleteinkben!
Previous slide
Next slide

Rólunk mondták

Bútorok szobák szerint

Nappali

Elemes bútorok I Szekrénysorok I Szekrények I Komódok I Polcok I TV Állványok I Dohányzók

Tovább

Konyha

Fix konyhasorok I Elemes konyhabútorok

Tovább

Hálószoba

Elemes bútorok I Ágykeretek I Ágyrácsok I Éjjelik I Matracok I Gardróbok I Fésülködők

Tovább

Előszoba

Komplett előszobák I Tükrök I Fogasok I Cipősszekrények

Tovább

Gyerekszoba

Elemes ifjusági bútorok

Tovább

Étkező

Asztalok I Székek

Tovább

Iroda

Elemes irodabútorok I Számítógépasztalok I Forgószékek

Tovább

Bútorok típus szerint

Szekrények

Tovább

Komódok

Tovább

Gardróbok

Tovább

Szekrénysorok

Tovább

Dohányzók

Tovább

TV Állványok

Tovább

Polcok

Tovább

Cipősszekrények

Tovább

Fogasok

Tovább

Tükrök

Tovább

Étkezőasztalok

Tovább

Székek

Tovább

Ágykeretek

Tovább

Ágyrácsok

Tovább

Éjjeliszekrények

Tovább

Matracok

Tovább

Forgószékek

Tovább

Íróasztalok

Tovább

Kárpitos bútorok

Tovább

A nappali minden otthonnak az egyik központi színtere, olyan helyiség, amit a család is használ és a vendégeket is általában itt ültetik le, kínálják harapnivalóval, itt történnek a beszélgetések, filmezések, közös játékok. Ennek fényében a nappali berendezése is nagy tudatosságot követel meg, a nappali bútorok megválasztása és elhelyezése hatással van arra, hogy mennyire válik egy nappaliból élhető, szerethető, jól kihasználható tér.

A nappali bútorok egyik hangsúlyos darabja a dohányzóasztal. Minden nappaliban szükség van egy központi elemre, ami megteremti az egyensúlyt és a szoba fókuszpontja tud lenni. A dohányzóasztal erre a feladatra tökéletes megoldás. Már csak azt kell kitalálni, hogy pontosan milyen fajta illik ebből a nappali bútorból a készülő vagy már meglévő helyiségbe. A továbbiakban néhány alapvető szempont megadásával és pár jó tanáccsal szeretnénk azoknak a segítségére lenni, akik az új dohányzóasztalukat szeretnék megtalálni.

A dohányzóasztalt mindenképpen az ülőgarnitúrához viszonyítva kell kiválasztani, hiszen a cél az, hogy harmonizáljon vele, és természetesen a többi nappali bútorral. Ennek érdekében figyelembe kell venni a kanapé és a nappali berendezésének stílusát. Az asztal alapanyaga, színe, formája, stílusa rímeljen a többi bútoréra. A formája sem mindegy, illetve a mérete sem. A nagyobb ülőgarnitúrákhoz nagyobb asztal illik és fordítva. Az ovális, a szögletes bútor a hosszabb, nagyobb, U vagy L alakú bútorhoz illik, míg a kerek a kisebbekhez és a modernebb darabokhoz passzol. Ne feledkezzünk meg a kényelemről se, nem jó, ha egy dohányzóasztal túl magas és az sem, ha túl alacsony. Mindig az ülőgarnitúrához mérjük, az a jó, ha pár centivel alacsonyabb tőle az asztal. Kényelmesen lehessen rajta tárolni, illetve szervírozni, ne kelljen nyújtózni felé.

A nappali bútorokból meggyőző választékot biztosítunk áruházunkban mindazoknak, akik minőségi és változatos stílusban elérhető dohányzóasztalokat keresnek. Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg új nappali bútorait tőlünk!