Rendelésre

Megosztás:

Lagos ülőgarnitúra

Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Ár: Szövegkategóriától függ, érdeklődjön e-mailben, vagy személyesen.

Szállítással kapcsolatos információk

Szállítási intervallum

  • Kérjük vedd figyelembe, hogy a kínált bútoraink legnagyobb része Lengyelországból érkezik, így a várható szállítási idő többnyire 3-6 hét.
  • Magyar gyártású bútorok esetén a szállítási idő általában 1-2 hét.
  • Amint a rendelt termékek beérkeznek hozzánk azonnal keresni fogunk, hogy megbeszéljük a szállítást.
  • Szintén felhívjuk figyelmed, hogy a szállítás háztól-házig értendő. Ez azt jelenti, hogy a futár az ajtódig köteles a terméket szállítani, onnantól a
    továbbiakat a te felelősséged megoldani. Futártól függ, hogy ki mennyiben rugalmas ebben. Futárszolgálat intézi a szállításainkat, így erre nincs ráhatásunk.

Szállítási díjak

Utánvét plusz díja: A végösszeg 1%-a (minimum 1000 Ft).


A szállítmányozási partnerünk sajnos üzemanyag felárat vezetett be, melynek mértéke gyakran változik. Ez a szállítási díjba automatikusan hozzáadódik a kosárban.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Kérdésedre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Edit Content

Tulajdonságok

További információk

Csomagolás

Leírás

Különlegesen szép formavilág, igényes kidolgozás jellemzi ezt a modellt, mely több színû  fabetéttel is rendelhetõ. Magas támlájának, továbbá az ülésekbe épített hullámrugó, s az arra ültetett bonellrugónak  köszönhetõen, kényelmes üléskomfortot biztosít használójának. Méreténél fogva tágas helységekbe ajánljuk.  Különleges íves támlakiképzése rendkívüli odafigyelést igényel a gyártása során.  A modell jellemzõje a gyönyörû dísztûzés. Többféle összeállításban rendelhetõ. Funkcióját tekintve lehet fix, illetve ágyazható kivitel. Minden korosztály igényét kielégíti.

További információk

Csomagolás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Lagos ülőgarnitúra” értékelése elsőként