Rendelésre

Megosztás:

Nevada sarok

Kategóriák: , Címkék: ,

Ár: Szövegkategóriától függ, érdeklődjön e-mailben, vagy személyesen.

Szállítással kapcsolatos információk

Szállítási intervallum

  • Kérjük vedd figyelembe, hogy a kínált bútoraink legnagyobb része Lengyelországból érkezik, így a várható szállítási idő többnyire 3-6 hét.
  • Magyar gyártású bútorok esetén a szállítási idő általában 1-2 hét.
  • Amint a rendelt termékek beérkeznek hozzánk azonnal keresni fogunk, hogy megbeszéljük a szállítást.
  • Szintén felhívjuk figyelmed, hogy a szállítás háztól-házig értendő. Ez azt jelenti, hogy a futár az ajtódig köteles a terméket szállítani, onnantól a
    továbbiakat a te felelősséged megoldani. Futártól függ, hogy ki mennyiben rugalmas ebben. Futárszolgálat intézi a szállításainkat, így erre nincs ráhatásunk.

Szállítási díjak

Utánvét plusz díja: A végösszeg 1%-a (minimum 1000 Ft).


A szállítmányozási partnerünk sajnos üzemanyag felárat vezetett be, melynek mértéke gyakran változik. Ez a szállítási díjba automatikusan hozzáadódik a kosárban.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Kérdésedre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Edit Content

Tulajdonságok

További információk

Csomagolás

Leírás

Különösen kedvelt a fiatalok körében. Különleges támlakiképzése teszi rendkívül kényelmessé. Karja, továbbá a fejtámla egyedi  kialakítása  vonzza a tekinteteket.  Kéttûs dísztûzést alkalmazva, nagy odafigyeléssel készítjük az egyre népszerûbb modellünket. Komfortérzetét tovább növeljük az ülésekbe beépített  dupla  rugózással. Különféle elemválasztékkal  rendelhetõ, mely lehet szóló elemekbõl álló rendelés, illetve sarok összeállítás, mely a lakás modern, mégis praktikus dísze  lehet. Funkcióját tekintve lehet fix, illetve ágyazható. Fotelt billenõs kivitelben is rendelhetik. Méretét tekintve nagy térben való elhelyezését ajánljuk.

További információk

Csomagolás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Nevada sarok” értékelése elsőként