Kategória: Egyéb

Egyedi konyhabútort szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal!

Felújítja az otthonát, és olyan konyhára vágyik, ami tökéletesen megfelel az igényeinek? Régóta keresi már azokat a berendezési elemeket, amelyek tökéletesen illenek a helyiség adottságaihoz? Az egyedi konyhabútor készítése a megoldás, hiszen így olyan lehet a konyhája, amiben hosszú éveken át jól érezheti magát, és kényelmesen süthet-főzhet!

Bővebben

Megérkeztek az új bútorok az Ateir közvetítésével!

A bútorok a lakberendezés első számú kellékei, amiket egy otthon minden helyiségében sorra kell venni. Nappali, hálószoba, étkező és konyha, mindenhová illik a megfelelő bútorelem. Már csak ki kell választani azt az ágyat, szekrényt, polcot, asztalt, ami az igényeknek megfelel, árban ideális és tetszik a tulajdonosnak is.

Bővebben

Egyedi bútorgyártás, hogy semmiben ne kelljen kompromisszumot kötnie!

Egyedi bútorgyártás

Nem csak a tökéletes ház lehet álmaink otthona, előfordulhat, hogy egy-egy helyiség kedvezőtlen kialakítását kompenzálja a jövendőbeli otthonunk többi része. Ám az ebből adódó problémákat valahogyan ki kell küszöbölnünk, hogy olyan lehessen a berendezésünk, amilyenről mindig is álmodtunk. Kézenfekvő megoldás erre az egyedi bútorgyártás!

Bővebben

Könnyen szállítható kisbútorokra van szüksége? Nálunk megtalálja!

Minden vevőnek más tényezők számítanak bútorvásárláskor: sokan modern berendezéseket részesítenek előnyben, mások viszont kifejezetten olyan kisbútorokat szeretnének vásárolni, amiket könnyű szállítani. Az, hogy ez a tényező miért olyan fontos egyesek számára, annak különböző okai vannak. A vevők közül sokan gyakran költöznek, vagy egyszerűen csak nem kedvelik a robosztus, nehezen mozgatható berendezéseket. Amennyiben Ön is ezt a tábort erősíti, és megbízható helyről szerezné be könnyen szállítható kisbútorait, fedezze fel kínálatunkat!

Bővebben

Elemes bútorokkal a lakberendezés is könnyebb!

Sokszor van úgy, hogy egy előre berendezett szoba a boltokban jól mutat, tetszik a bútorcsalád minden darabja, de mi egy kicsit mégis másképpen csinálnánk a lakberendezést, azt a polcot máshová tennénk, a vitrines tároló inkább baloldalon mutatna jobban a jobboldal helyett, vagy egyszerűen csak otthon nem áll rendelkezésre elég szabad terünk, esetleg alkalmazkodnunk kell a már előre beépített szekrényeinkhez. A hagyományos bútorok összeszereltsége nem ad lehetőséget az igényeinknek megfelelő változtatások alkalmazására, az egyedi darabok ára pedig bőven meghaladhatja a költségvetésünket, így ilyenkor a legjobb, ha elemes bútorokat választunk!

Bővebben

Miért érdemes a lapraszerelt bútorokat választani?

Régen nem igazán volt választási lehetőség a bútorvásárlást illetően, egyben, összeszerelve lehetett megvásárolni és hazavinni azokat. Azonban ez sok gonddal járt, elég, ha csak arra gondolunk, hogy egy nagy szekrényt is fel kellett vinni a szűk lépcsőfordulókon, majd valahogy becélozni az ajtón anélkül, hogy a fal vagy a szekrény megsérülne. Napjainkban szerencsére más a helyzet, választhatunk lapraszerelt bútorokat is, sőt, a legtöbb esetben inkább csak ilyet találunk a boltokban.

Bővebben

Egyedi bútor készítésnek köszönhetően az előszoba is stílusos lesz!

Egy lakásnak gyakorlatilag minden helyiségébe kell bútor, egyik sem maradhat berendezés nélkül, ettől lesz komfortos, otthonos és praktikus. Egyetlen olyan hely van, amit talán nem mindenhol vesznek olyan komolyan, ahogyan kellene, ez pedig nem más, mint az előszoba. Márpedig az előszoba ugyanolyan értékű helyisége a lakásnak vagy egy háznak, mint a nappali vagy az étkező, annak ellenére, hogy nem töltünk ott konkrét tevékenységhez kötött időt. Az előszobából indulunk útnak reggel, és ide érkezünk meg, éppen ezért nem lehet üres és kihasználatlan, szükség van előszoba bútorokra is, amikkel berendezhetjük.

Bővebben

Bútorok egyedi igények szerint: Rendezze be otthonát kompromisszumok nélkül!

Amikor bútorvásárlásról van szó, a vevők jelentős része arra törekszik, hogy az áruházi kínálatban meglelje álmai bútorát, azonban nem minden esetben járnak sikerrel. Szerencsére a kereskedelmi választékon kívül van más módja annak, hogy a vásárló a megálmodott berendezéseire szert tehessen, hiszen a bútorokat egyedi igények szerint is el lehet készíttetni!

Bővebben

Hasznos ajándékot keres? Egyedi bútorkészítés, és tökéletes meglepetést nyújthat át!

Azajándékvásárlás sohasem tartozott az egyszerű feladatok közé, legfőképp abbanaz esetben, ha egy igazán jeles alkalomról van szó, például kerek évfordulóról,vagy születésnapról. Ilyenkor a hozzátartozók valóban emlékezetes meglepetéstszeretnének átnyújtani, azonban az ilyen ajándék megtalálása rendkívül nehéz.Ha az Ön is szeretne különleges ajándékot átadni, készíttessen egyedi bútort számára!

Bővebben

Intarsio Ker. és Szolg. Kft. +3632353234 3070 Bátonyterenye Ózdi út 7.
Wishlist 0
Continue Shopping